Goodyear EfficientGrip

Goodyear EfficientGrip nieuwe autoband

Goodyear EfficientGrip
Goodyear EfficientGrip

Goodyear komt met de allereerste autoband die voornamelijk ontwikkeld is om brandstof te besparen. Daarnaast biedt deze zomerband ook veel grip, ook bij natte omstandigheden.

De ‘Brandstofbesparing Technologie’ van Goodyear bevat meerdere technologische vindingen, waaronder de CoolCushion Gordel, die ervoor zorgen dat het minder energie kost om de autoband te laten rollen, wat het brandstofverbruik verlaagd.

De Goodyear EfficientGrip wordt nog milieuvriendelijker doordat bij de productie vande autoband minder schadelijke stoffen gebruikt worden en door een betere constructie is er ook minder materiaal nodif, wat ook milieuvrindelijk en brandstofverlagend is.

Al deze milieuvriendelijke ontwikkeling hebben geen nadelige invloed op de prestaties van de autoband. Zoals eerder genoemd biedt de Goodyear EfficientGrip uitstekende prestaties op een natwegdek. En ook de rem- en handlingeigenschappen zijn zeer goed te noemen. Ook is er veel aandacht besteed aan reductie van slijtage. Oftwel een goede en veilige all-round zomerband.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *